Pages

Thursday, April 7, 2011

Auto lirik seiring dengan lagu

Assalamualaikum, korang biasa dengar lagu tak? mesti ramai yang dengar kan, dan ramai gak yang bersama-sama menyanyi lagu tu. harini aku nak share dengan korang cara nak auto lirik seiring dengan lagu. makna nya bila korang boleh dengar lagu bersama dengan lirik-lirik nya sekali.


sila tekan read more



1) pertama sekali korang kena download link kat bawah


2)lepas korang download ni, jangan lupa untuk extract lak ye. cara extract dia macam ni



3) lepas tu install.

antara sofware yang boleh guna minilyrics ni antaranya winamp n lain2. rujuk gambar di bawah







maka, siaplah auto lirik korang. lepas korang pasang lagu contoh di winamp akan jadi macam ni.

1 comments:

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.