Pages

Sunday, May 1, 2011

PENTING!!!! Tarikh semakan tawaran ke maktab perguruan KPLSPM & Matrikulasi


  
    
     Assalamualaikum, tahniah aku ucapkan kepada pelajar2 lepasan spm yang layak ke matrikulasi. Aku doakan korang semoga berjaya disana. Korang tau tak matrikulasi macam mna? Ramai yang cakap susah belajar kat matrikulasi. Aku pon students matrikulasi. Alhamdulillah berjaya habis dengan jayanya. hehe. sebenarnya tak susah belajar dekat matrik, janji korang rajin study n jangan ponteng kelas. Kalau malas masuk mana2 pon akan kata susah. kan kan?? 

         Kalau kat matrik kena struggle skit untuk dapatkan result yang baik, Tapi jangan risau banyak lecturer yang akan bantu. lepas tu suasana study tu ada la. Jadi bila tengok orang study mesti rasa nak study gak kan? ok lah, nanti kalau tak busy aku share dengan korang pengalaman aku berada di matrik untuk adik-adik yang dapat ke matirkulasi. doakan aku berjaya dalam final exam ni. Ok lah, kat bawah aku ada bagi link untuk semakan ke matrikulasi dengan tarikh semakan tawaran ke maktab perguruan KPLSPM. tekan reed more ek.




semakan tawaran ke matrikulasi boleh dibuat sekarang.

           {link}


ni untuk tarikh tawaran ke maktab perguruan KPLSPM. 


                                                                                   {link}

6 comments:

| cik azeya | said...

kenape aku nampak muke anas dekat gambar kat atas ni. hahaha. kmpp kan. kmpp is d best. hehe (:

6zmi said...

hehe...haah, gambar ni matrik kmpp... amik kat google..hehe

cik HUSYI said...

saya pun mungkin masuk matrik la
harap boleh rajin n success lahh =)

6zmi said...

tahniah2!! =) jangan risau.. senang je kalau rajin blajar... work smart..

Kazen said...

cess ni gmbr batch ak nie.,.hang KMPP jugak ke?

Entri Terkini | Google +1 Ganti Google Friends Connect

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.