Pages

Saturday, February 12, 2011

Tutorial memasukkan youtube ke blogspot

Assalamualaikum blogger sekalian,apa khabar korang semua. Harini aku nak share dengan korang cara2 nak masukkan youtube ke dalam blogspot. Aku pasti ramai blogger2 da tau pasal ni. kepada yang tak tahu lagi. jom kita belajar


ok, first sekali korang kena pergi kat new post, lepas tu,pastikan  korang klik pada edit HTML. 


*tekan read more ye

koleksi lagu-lagu jiwang 90an

Assalamualaikum semua, harap dalam sihat walfiat. Korang buat ape sekarang? malam ni aku nak share dengan korang koleksi lagu lagu jiwang 90 an. Lama giler tak dengar rasa. Jom kita layan.






tekan read more untuk lagu lagi best

Friday, February 11, 2011

koleksi video lawak teramat!

Assalamualaikum, apa khabar korang semua? harini aku nak share ngn korang koleksi video-video lawak. Petang ni aku layan video ni je. asyik gelak je.haha dapat gak menghiburkan hati ni. Kalau korang nak gelak sakan jom tengok video-video ni.


video

tekan read more kalau nak tengok yang lebih lawak!

Thursday, February 10, 2011

koleksi swimming pools 18**

Assalamualaikum kepada kawan semua, selamat kembali ke blog Raja Rojak. Kalau boleh nak kongsi semua benda dengan korang. Korang pernah pergi swimming pools tak? sesiapa yang tinggal di condo memang hari-hari la kan tengok swimming pools. Harini aku nak kongsi dengan korang semua koleksi swimming pools yang pelik-pelik. swimming pools ni tak sesuai untuk 18 tahun kebawah.haha ok jom kita tengok.

untuk tengok gambar lain sila tekan read more

Wednesday, February 9, 2011

koleksi tisu tandas yang kreatif!

Assalamualaikum, korang mesti pernah pergi tandas awam kan? lepas buang air mesti korang cari tisu nak lap lap tangan kan. harini aku nk share dengan korang koleksi tisu tandas yang kreatif. Jom kita tengok.

 Dibuat khas untuk peminat tegar sudoku

untuk gambar yang lebih menarik. tekan read more ye.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.