Pages

Sunday, April 24, 2011

Tips temuduga maktab perguruan KPLSPM 2011




Assalamualaikum, ramai yang tahu kan tak lama lagi akan ada satu temuduga maktab perguruan  untuk pelajar lepasan spm. Kalau adik2 dah apply tapi tak check lagi boleh tengok kat sini . Kepada adik-adik yang baru habis spm yang berjaya dapat temuduga KPLSPM tu aku ucapkan tahniah dan buat yang terbaik. Kepada pelajar-pelajar yang tak dapat, jangan bersedih, masih banyak peluang lain menanti adik-adik. Yang penting adik-adik ada semangat untuk belajar. 

ok jom kita lihat apa tips untuk adik-adik lepasan spm. tekan read more ye. 



ok, seperti yang janjikan tadi ni  tips untuk temuduga tu, sekarang korang boleh tekan gambar dibawah. tips ni ditulis oleh Srikandi cinta

 {link}

ok, ni antara tips2 yang diberikan oleh saudari srikandi. untuk tambah kan pengetahuan korang tentang isu pendidikan kita masa kini boleh baca blog ni.




dah baca isu pendidikan diatas? ok tips sudah, isu pendidikan dah, sekarang aku nak tunjukkan korang pengalaman-pengalaman orang yang telah di temuduga. tekan gambar kat bawah


Last but not least, aku nak share dengan korang panduan temuduga KPLSPM, ni kiranya aspek yang biasa ditanya la. 


ok. selamat berjaya untuk korang semua. jangan nervous-nervous k. 






6 comments:

Yusri said...

perkongsian pintar...sama memberi sama merasa...win win situation...

6zmi said...

sekadar berkongsi ilmu =)harap dapat bagi manfaat kat orang lain...

cik HUSYI said...

sangat berguna untuk saya
TQ yaa :)

6zmi said...

sama2.... good luck...

mumumeow said...

ehh?? thanks la tlg promote blog saya...baru prasan..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

Untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
asianbet77.com

Download Disini

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.