Pages

Friday, August 6, 2010

18 HELMET TERPELIK



Assalamualaikum.... smoga dalam keadaan sihat walfiat... hari ni  ak nk post koleksi2 helmet terpelik di dunia... emmm... klu ikutkan hati ak nk bli je helmet2 ni suma... tp ada jual ke???hhuhuh tanpa buang masa lagi jom kita usya2 helmet2 ni...




 ha... ni helmet khas untuk orang yg susah nk senyum..hehe.. bila pkai helmet ni automatik senyum...
 helmet ni gna ubat gigi colgate..hehe nk tgk lebih bnyk??? tekan read more..





awas!!!helmet ni xleh dipakai pada waktu malam... klu korang pkai gak,,mmg rmai la yg excident... ak xsure polis saman x klu pkai helmet ni...huhu




helmet ni dicipta khas untuk orang2 yg jahat sahaja..haha sbb ada tanduk.... huhu jgn bawak helmet ni g surau... nnt terbakar..haha





emmmm...helmet ni special skit..haha sbb ada tanduk yg boleh menyelamatkan diri... haha klu jmp peragut tepi jalan,,lempar je helmet ni...kna tanduk mmg naya la peragut tu..haha





helmet ni untuk orang2 muda yg pencinta jeans yang terlampau...haha orang2 tua xsesuai ek...hehehe





haha... topi ni ada dua function... satu untuk keselamatan, satu lagi nk ukur ketinggian kpala korang..hehe





helmet sebelum ni untuk pencinta seluar jeans.... helmet ni pulak untuk pencinta star wars yg teramat sgt..haha
helmet full face ni... klu jatuh msti slamat la..





helmet ni lak dicipta untuk pekerja indah water...haha klu x cukup paip bleh ja amik kt helmet ni ...ni kira spare part la..haha






huhuhu...helmet ni ganaz skit.,..khas untuk orang2 yang mengimpikan muka2 yang ganaz smsa bawak motor..
jgan salah guna helmet ni utk kna kan orang sudahla... sakit wooo kna tanduk2 blakang tu...






ni sebenarnya helmet nk g berperang... tp bleh ja nk wt sbgai helmet motor.... hehehe tp klu jmp polis pndai2 la korang jawab ek..hehehe






helmet ni canggih skit... siap ada skrin lagi.... klu orang bawak laju sngt nnt kt skrin tu tu " BAWAK2 SLOW2 SKIT YERK BANG"(xtau btol ke x) hahaha dicipta khas untuk extra keselamatan... lpas ni xde la kes kna saman sbb bawak laju...




hehe...helmet ni helmet colourless.... klu bawak kt highway msti kna maki kt pemandu2 lain sbb ingt korang xpkai helmet....hehe




hmmm.... helmet ni lain dari yg lain... untuk penunggang yang ingin kn penglihatan yg luas & suka bercakap semasa menunggang,..sbb kawasan mulut di bukak..





ha... ni lak untuk peminat kucing yg teramat sangat... helmet ni siap ada ekor kucing lagi ni....








helmet ni dicipta khas untuk penunggang2 motosikal yang hendak pergi ketempat kerja yang penuh dengan bahan2 kimia.... hehehe





ni helmet terkini yang dicipta untul orang yang terrrrrlampau sibuk... smpai xsempat nk mkn... so, klu pkai helmet ni,sambil naik motor bleh mkn...hehe





helmet ni untuk orang2 yang berangan nk jadi superhero saja...haha helmet ni limited... power rangers merah je yang diluluskan oleh pihak power rangers... power rangers lain x dapat diluluskan di atas sbb2 tertentu..hehehe (ak main tibai jerk)

 


ha..ni helmet last but not least.... helmet ni dinamakan helmet DURIAN RUNTUH..haha



emmm...smp cni saja koleksi helmet2 plik..hehehe klu korang ada helmet2 ni jgn segan2 jual kt mudah.my... msti rmai nya orang bli...hehe smp cni saja untuk kali ni...salam.





7 comments:

.:iz-AnN a.k.a cOmOt:. said...

HURMMM...rasanya helmet2 pelik gini tak LULUS kat mesia...hehehe...baik p hadyai...tak yah pakai helmet pun...naik 3-4 orang pung moleh...

Cik Jari said...

nak helmet yg last..perghh...mesti org kampung jeles ngan cik jari laau cik jari pakai helmet tuh...machooo

6zmi said...

haha...pilih2 jgn x pilih...limited edition ni..hehe

Nadira Nasarauddin said...

haha. menarik sungguh design2 helmet tuh. kalau pakai kat jalan raya malaysia ni konfem masuk berita utama nanti :)

HAKMI said...

helmet?....makan hamlet lagi bagus...kihkihkih

6zmi said...

haha... makan helmet mmg tercabut la gigi..

Tips said...

puas tengok helmet kita tgk tv online lak.. nak dengar radio pun buleh.. http://ww2.tengok.tv

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.