Pages

Saturday, August 7, 2010

KOLEKSI DESIGN MAKANAN MENARIK!!

Assalamualaikum kepada pembaca2 blog ak,  hari ni ak nk upload koleksi2 design design makanan yang agak kreatif bagi ak, klu jual makanan2 ni msti mahal nya.haha. design ni bukan aku yang buat ek, aku amik kt google jerk. nak makan makanan ni pown rasa sayang.hehehe apa tunggu lagi jom kita terjah makanan2 ni!!!



kiut kan kuda ni. tersenyum lagi. nk tgk bnyk lagi??? tekan 'read more'






design makanan ni khas untuk sweet couple =)




 

waaa...rabbit ni tgh tido..jgn kaco..hehe




hi, nma saya ruby.hehe makan la saya klu brani.hehe





ha. ni karipap zaman moden ek. harga rm 3.50 satu (xtau btol ke x)huhuhu
 


ada nampak macam tikus x??? hidung mancung ni..haha




rehat jap makan roti..nyam nyam.



jgn hisap rokok tau. pak cik xpe da expert.hehe




yahoo!!!! anak ku da nk kluar.




emm..agak2 bila la ak dapat kawin ni.hehe



wow!!! kiutnya hidung....hehe





err...mna nk pegi ni???





makanan ni khas untuk adik2 yang minat mario.hehe




last but not least. sapa sanggup makan kek ni???? ak xsanggup..huhu


ha. sampai sni saja post ak kali ni. harap korang suma berpuas hati ngn design2 kek ni. klu nk tgk makanan2 lain  bleh tgk kt sini. sekian saja untuk kali ini. salam.

4 comments:

yui92 said...

haha xsanggup makan sebab kiut miut sangat...

follow saya di sini juga

6zmi said...

haha..btol2... simpan je la..hehe

cikwanik said...

alala

xsampai ati lak nak makan klu sampai2 makanan comel cenggini..

gembire melihat je kot

6zmi said...

haha.. klu x makan nnt basi.. baik mkn..haha

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.