Pages

Friday, November 12, 2010

10 tempat download yang bez




     Assalamualaikum, apa khabar korang harini? aku harap dalam sihat walfiat la. Harini aku nak share ngan korang 10 tempat download yang best. Sapa yang da boring dok berfacebook je, mai sni kita download mcm2 benda, movie, mp3 dan macam2 lagi la. Benda tu suma aku akan bagitau pasni. Korang biasa guna down-loader  apa biasa? mmber2 aku cakap guna IDM membuatkan kadap pendownloadan kita makin laju.haha Tp suka hati korang la nk guna downloader ape pown. hehe 

   Aku tau rmai di kalangan korang suma suka mendownload kn? haha. Benda free sapa xsuka kan. aku pown suka. hihi. Tempat download ni antara yang web2 yang aku biasa bukak la. klu korang ada web lain bleh la share ngn aku. jgn segan2. OK, tanpa buang masa lagi jom kita tgk. sila tekan read more.


                                                                Download mp3



                                                                Download Movie




                                                               Download software



                                                           Download theme handphone



























Ni la antara tempat2 download yang bez bagi aku. Klu korang ada tempat download yang bez2 lagi, bagi la link kt comment. = ) itu saja dari aku. Thnks. salam








11 comments:

Amiera said...

salam . kalau download template blog yg awk slalu gune tuu , mcm mne nk dptkn code die .
tak brape fhm laa .

6zmi said...

1)download template yang awak nak
2)unzip kan fail tu
3)pastu pergi dashboard
4)klik design
5)klik edit html
6)choose file
7)upload file(yang dalam format XML document sahaja) yang didownload xd
8) pastu nnt dia akan kuar keep widget or not
9) tekan keep widget
10) siap

Affan Ruslan said...

dah lama tak bukak blog doa harian tu. hehe

1. megaupload
2. http://www.warez-bb.org/

6zmi said...

ha. jom bukak... bagus tu..

Amiera said...

ouh . thanks yeahh :)

6zmi said...

ok2.. no problem,,,

CekLa said...

thnx for this valuable info!

6zmi said...

sama2... = )

shah87 said...

http://welcometomyhouse87.blogspot.com/

download movie sini la..
stok blueray byk..
mana layan dvdrip skrg..
rmvb pun x ada..
layan mkv jer skrg..
hehehehe..

Hasrol Nizam said...

aku selalu download dekat syok

perlu ke word verification ni blogspot?

syzwnsrwk said...

for software and app (both windows and mac):
http://www.astatalk.com

nice post btw =D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.