Pages

Friday, March 18, 2011

Anwar hadi vs matluthfi


Assalamualaikum, Harini aku nak membincangkan sedikit tentang vlogger2 malaysia. Aku pasti ramai yang dah kenal anwar hadi & Mat luthfi ni kan. Korang tak kenal? meh aku kenal kan.



nak tahu lebih lanjut tentang mereka? tekan read more...




Anwar Hadi




Tu diaaa.... ANWAR HADI!!! ni la dia Anwar hadi. Sekarang vedio dia memang famous dekat facebook. Ramai yang tahu anwar hadi, tapi ramai gak yang tak tahu biodata dia. jom kita tgk

Nama : Noor Anwar Hadi Bin Noor Azman
dilahirkan : kelantan
perjalanan hidup : umur 6 tahun ---> pindah new zealand sebab ayah dia pindah sana
                                     umur 8 tahun ---> pindah aloq star (*tu yang bleh cakap utara)
                                                                 ----> sk sg korok baru (nama baru sk jalan pegawai )
                                                                  ----> pindah sk iskandar
                                     form 5                ------> Giat dalam ragbi
                                                                 ------> pengawas

yang lain-lain aku tak tahu gak.hehe xsempat nak research. Kalau korang nak tau lebih lanjut boleh baca kat blog anwar hadi


Mat luthfi                                              



ni la mat luthfi cek nak habaq mai. tak banyak biodata yang aku dapat tentang mat luthfi. tapi ada gak sikit-sikit.

- belajar kat curtin university & menetap di perth australia.
-yang lain2 aku xtahu.huhu

sori sebab info yang begitu sedikit. kalau korang nak tengok koleksi video-video mat luthfi bleh tgk sini

 Pendapat aku tentang kedua-dua vloger ni aku rasa diorang ada gaya yang tersendiri. Kalau masuk raja lawak memang layak la. Korang rse mana yang lagi best?

7 comments:

akmal said...

kenapa mereka jd makin famous skrng?

6zmi said...

Sebab diorang pnya vlog stail2 n banyak maksud tersirat. jom layan video diorang =)

pena said...

dua-dua best!

6zmi said...

btol2....respect la diorag bleh buat vlog camni... english pon power.

Afzan Rahman said...

dua2 layan...
respek dorang...hee :)

chibiehazs said...

dua-dua pon tersangat best.. enjoy tgk video diorg..

Zieyzie Ilisha said...

saya rasa dua2 ok jer kot

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.