Pages

Saturday, March 26, 2011

Manusia2 berkepala sayur.

Bila kita cakap sayur mesti ramai ingat sayur ni untuk makan je, tapi ramai gak yang tak suka sayur (termasuk la aku.hihi). Kali ini aku nak kongsi dengan korang semua gambar-gambar manusia berkepala sayur. err. macam mana tu? Aku tak nak citer banyak-banyak takut korang tak caya lak. Korang tengok la sendiri k.


hihi. nak tengok banyak lagi? 
tekan read more




manusia berkepala tembikai. dah kena potong dah.




kepala atau kelapa? 





siap pakai cermin mata lagi.




Red lady.




da pecah dah kepala dia




Siap berpeluh-peluh lagi




kepala nenas. tengah kusyuk menyanyi.




aiskrim. nyam nyam





penuh bintik-bintik




Grade AA



kubis-kubis




yang ni aku tak tahu ape. korang tahu?




rajin nya dia study




baby face ni




nampak macam toyol lak.hehe

Ni semua photoshop semata-mata . kalau betol ada macam ni memang aku lari. haha. Korang rasa mana yang lagi best? Kalau korang suka post ni boleh like ek. =) [sumber]

6 comments:

DeeDeaN said...

comel tp kinda scary...

6zmi said...

comel2....=)

NURSYAZWANI ZAINAL said...

yg plg comey skali red lady (^^,) tp yg gmbr tmbikai tu agak menakutkan..huk3

6zmi said...

haha...yang tembikai tu muka macam gangster

syuwai said...

miahahaha.. kelakar !

Aniq Bukhary said...

Bestnya kalau ada orang macam nie kan?? :D

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.