Pages

Monday, March 14, 2011

Koleksi pen yang keatif

Assalamualaikum, selamat pagi kepada korang yang belum tidur. Korang buat ape tak tidur lagi? harini ramai dok merungut pasal facebook lembap. haish, aku pon turut bengang, nasib baik guna free je facebook. haha. kalau facebook ni berbayar konfem ramai lagi dok merungut. kita tinggalkan pasal facebook. harini aku nak share dengan korang koleksi pen yang agak pelik bagi aku. tak tau lak bagi korang. jom kita usya.


pen ni diciptakan untuk pelajar-pelajar yang suka study malam2. masa orang lain tidur dia study.Dalam pen ni ada LED yang membolehkan keluar cahaya. So, kalau nak tulis surat ke ape korang tak payah la ak bukak lampu, pakai je pen ni.

nak tengok pen yang lebih kreatif? tekan read more.




Pen ni dicipta oleh jinsu park. Korang hanya perlu scan atas daun. pen ni akan detect warna dan korang boleh melukisnya di atas kertas. Senang kan? tak bazir dakwat.




Pen ni menggabungkan pen biasa dengan laser. Biasa pen ni lecture yang suka. senang nak buat bahan mengajar. tak payah  susah-susah beli laser. pakai je pen ni.  





Pen ni dicipta untuk perokok tegar. Jangn korang tertukar dengan roko betol lak. hehe Memang otai la bawak rokok ke dalam kelas.





Pen ni lak dibuat dengan aluminium, dekat setiap hujung jari korang pegang tu ada getah. pen ni dicipta untuk mengurangkan 'cramp' semasa menulis. kalau pakai masa menulis karangan subjek bahasa melayu sesuai ni masa spm.





Pen ni ada dua kegunaan. yang pertama sabagai pen, yang kedua sebagai pembaris. nak buat lukisan memang best. 





Pen yang seakan-akan liquid paper. 





Pen yang berbentuk gincu. kepada wanita2 yang suka make-up jangan tertukar dengan gincu betul lak. Tak pasal2 malu kan.




Untk peminat kereta Lamborghini. 




Pen ni bentuk klasik skit. Rasa macam duk zaman P. ramlee lak pakai bulu ayam.





Last but not least, yang ni pen paling best, setiap kali word korang tulis. pen ni akan simpan. nnt senang nak copy paste.hehe.

korang rasa macam mna? Nak beli tak pen2 ni? aku pon xtau nak beli dekat mna.hehe.
pen2 ni aku ambil kat sini. jumpa lagi di lain post =)




.










5 comments:

DeeDeaN said...

Menarik!!

SITI NURSHAHIDAH BINTI ALI said...

sye suke yg last skali...
hihi..klau leh bawak dlam exam skali ngan device sa2 ag best tu...
ngeh3x..

6zmi said...

haha...btol3... mesti dapat score dalam exam..

THE LEKAT LEKIT STORY said...

pen yg last paling berguna

SEBAB TAK BERTUDUNG MAKA TAK LAYAK MENYAMPAIKAN BENDA BAIK

6zmi said...

bagi stdent mmg ni yang paling berguna...haha

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

klik pelan2..

 
Copyright (c) 2010 Raja Rojak. Design by WPThemes Expert

Themes By Buy My Themes, Gifts for GirlFriend And Skull Belt Buckles.